Nieuwe website
June 13, 2019
Deze website is ernstig verouderd en wordt binnenkort uit de lucht gehaald. Maar er is gelukkig een fraai alternatief namelijk de bloedmooie fonkelnieuwe website van stichting De Toekomst, waar u een schat aan informatie en contactgegevens zult vinden.

Walk the Talk
March 1, 2017

Leer tekenen en een gesprek vastleggen
November 1, 2016
Er is al zo vaak naar gevraagd en nu komt het er dan ook van: een vlotte 1-daagse training in 'graphic recording' Heb je al kennis gemaakt met Toekomstplanning maar vind je het tekenen lastig of 'eng' dan moet je zeker hier aan meedoen. Nog één keer doen we het voor het lage introductietarief en de groepen zijn klein; je leert echt wat. 2 docenten Ymke en Paula helpen je goed op weg. Lees workshop-maps-paths en schrijf je snel in want het is weer vol voor je het weet!

Kijk nog eens goed naar Persoonlijke ToekomstPlanning
February 16, 2016
Je bent op deze site om wat meer informatie te vinden over Persoonlijke Toekomst Planning (Person Centered Planning). Zo af en toe schrijf ik erover en ik vind het erg leuk om er meer over te vertellen -dus bel of mail me- maar om een eerste indruk over het hoe en waarom te krijgen moet je vooral dit filmpje van Beth Mount eens bekijken. En om mij en mijn geweldige collega's in actie te zien is dit filmpje ook erg fijn.