Voor wie er niet bij kon zijn..
January 27, 2016
Ik kijk naar deze supermooie impressie van het TSI in SanDiego van afgelopen zomer en geloof dat ik die helemaal niet met jullie gedeeld heb. Moet je echt zien en dan krijg je ook nog een stukje mee van mijn zwerftocht door de States..

We Zijn Er (finish en start)
January 22, 2016
Toekomstplanning - Keyring - Asset Based Community Development - Kwartiermaken - Social Role Valorization. 2 jaar lang hebben we mogen experimenteren, uitproberen en vooral mooie netwerken tot stand gebracht. 2o februari laten we zien wat we geleerd hebben en vertellen over de plannen daarna! Kom je kijken en meepraten? Hier is de Flyer_NSGK we zijn er

Vooral even kijken
October 13, 2015
Binnenkort een eigen website over keyringnederland maar nu alvast een filmpje dat veel uitlegt. Kijken!!  

nieuwe cursus Toekomstplanning (PCP)
September 14, 2015
Persoonlijke Toekomst Planning: zó belangrijk in Duitsland, Oostenrijk, Groot Brittanië, de VS en Canada.. En nog steeds bezig aan een gestage opmars  in Nederland. Wil je ook bij de nieuwe generatie planners horen? Meld je dan nu aan voor de komende cursus. Het geeft tevens recht op voorinschrijving voor de dagen met de grondleggers (inclusion.com) Lynda Kahn en Jack Pearpoint in april 2016.  Max 10 deelnemers en nog maar een enkele last minute plek! Opschieten dus.. Overigens de data zijn 5 en 12 februari.