PCP dagen met Jack Pearpoint en Lynda Kahn
September 5, 2015
Als je er niet bij was de vorige keer of het gewoon nóg een keer wil meemaken: Jack en Lynda komen in april 2016 weer samen met mij een meerdaagse cursus Person Centered Planning geven. In Amsterdam. Plaats voor zo'n 25 deelnemers. Binnenkort data en prijzen.

It was 25 years ago Today
March 26, 2015
plaatje..  wijsje..     It was 25 years ago Today So long, and thanks for all the fish (hitchhikers guide to the galaxy (en erwin w))   Soms heb ik werkelijk geen idee wat ik doe. En achteraf  is altijd gemakkelijk praten. De bus stond te wachten ergens in New York. Dat krijg je als je met 40 man op pad bent, dan is er altijd iets of iemand die nog even iets moet.. De bus was onderweg van het Sheraton hotel aan 7th Ave naar JFK airport. We gingen naar huis. Het was september 1990. We hadden een stevige studiereis georganiseerd die het denken over mensen met een handicap in Nederland grondig zou veranderen. Op pad dus met een uitgelezen gezelschap politici, ambtenaren, ouders en nog…

kleine introductie op Toekomstplannen
December 31, 2014
Nieuw Amstelrade verdiende het "Gouden Oor" ermee, en ik hield er een fraai filmpje aan over gemaakt door David Adams. Nieuwsgierig  hoe zo'n planning er in de praktijk nou uitziet? Bekijk het dán hier!

Hele mooie serie filmpjes Inclusief Onderwijs
October 29, 2014
Als je al niet gekeken hebt, dan wordt het nu hoog tijd.. Kijk op deze site naar de fraaie inspirerende filmpjes van Dan Habib over inclusief onderwijs.