Loket 13

In Loket 13 worden verhalen verteld. Verhalen over mensen met een beperking. Deze verhalen zijn geen klaagzangen over de onrechtvaardigheid van de wereld en ze gaan ook niet over spectaculaire staaltjes van persoonlijke moed. Het zijn herkenbare, soms verwarrende, nu eens vrolijke, dan weer aangrijpende en vooral hartverwarmende verhalen van mensen met een beperking en van hun ouders, hun buren, hun geliefden, hun leerkrachten, hun hulpverleners of zelfs van toevallige passanten.

Loket 13 toont deze verhalen op ongebruikelijke en onontkoombare wijze. Het is een caleidoscoop van thema’s steeds uit een ander perspectief verteld. Daarbij vertrouwt het personage de toeschouwer in een één op één situatie zijn zieleroerselen toe. Op deze manier ziet iedere voorstelling er anders uit en is er na afloop ongetwijfeld behoefte om verhalen en ervaringen uit te wisselen. Gelukkig kan dat ook!

Loket 13 biedt enerzijds een bijzondere theatermiddag/avond waar lang over nagepraat kan worden.

(update) Het is een intensief en bewerkelijk project. Ik wil het graag nóg eens doen, maar dan zoals het hoort: volledig en conform de oorspronkelijke opzet. Belangstellende acteurs, organisaties met gevoel voor kwaliteit en perfectie zijn van harte uitgenodigd contact op te nemen. Nu is de waakvlam aan..

We Zijn Er  

KeyringABCDNijmegen (Wijkring) – Utrecht (Leidsche Rijn Lanterfanters) – Amsterdam (de mannen van Oost) – Amsterdam (IJburg)

Een vreselijk leuk project waar ik heel erg trots op ben. Samen met Evi vd Niet werken we aan nieuwe vormen voor mensen in de marge om te wonen, gezien en gekend te zijn in de wijk. Kortom: inclusie in actie. Het komt volledig door en met de mensen in de wijk. Later (veeeeeel) meer!Lees straks ook de speciale website via stichtingdetoekomst.nl

 

Groot Plan 

Een mooie nieuwe variatie op het maken van Toekomstplannen. Samen met mijn super collega’s (Juultje Holla en Evelien vd Niet) plannen en werken we een hele dag samen met 4 á 5 teams aan evenzovele prachtplannen.  Ik ben hier heel erg enthousiast over! Binnenkort op deze site het filmpje en meer informatie.